Za polovic nebo dokonce zadarmo - staňte se naším Partnerem!

Tato novinka je určena pro partnery (firmy, nebo FO), kteří prodávají nebo vyrábějí věci, které vojáci potřebují, nebo poskytují služby, které projekt potřebuje.  Například z produktů denních potřeb: trvanlivé jídlo, energetické nápoje, termo-oblečení, polštářky na ohřívání, karimatky, spací pytle a další. Nebo z dalších kategorií: zdravotnický materiál, nebo taktické vybavení, nebo logistika, všude to pomáhá.

Výrazná sleva je stejná pomoc, jako když dostaneme polovinu věcí zadarmo. Ušetřené prostředky dárců můžeme použít jinde a pomoc se tak násobí. Stejné je to potom i u služeb, může to být oprava, úprava aut, vykupujeme auta za co nejnižší cenu, které ale potřebují patřičnou péči, aby mohly pracovat a pomáhat, nebo vůbec dojet na západní Ukrajinu, kde se často provádějí podstatnější opravy. 

Produkty nemusí být nové, stačí když budou plnit funkci. Potraviny mohou být s končící dobou trvanlivosti nebo oblečení může být druhé jakkosti. Snažíme se být při správě prostředků maximálně efektivní, potom bude mít naše úsilí/pomoc největší možné dopady. 

Současně si můžete být jistí naší poctivostí, naše čest má svoji hodnotu, nicméně neponecháváme v tomto směru žádné pochybnosti a jsme maximálně transparentní, veškeré položky zveřejňujeme. Položky které jsou vypořádané ze seznamu potřebných položek tam necháváme, je možné je zpětně kdykoliv dohledat. Pořizujeme fotodokumentaci převzetí s dárci a předání s vojáky. Finanční prostředky z finanční sbírky Znesnáze21 dokladujeme fondu, navíc prostředky putují na transparentní účet u Vasyla Andrishka u FIO, kde je může kdokoliv kontrolovat.

Budeme moc rádi, pokud se stanete naším Partnerem, předem děkujeme všem kdo si zvolí jakoukoliv formu podpory !