Provedli jsme úpravy vozu T4 Servis na kolech a připravili jej na cestu na frontu

V rámci řešení požadavku od 4. brigády rychlé reakce Národní gardy Ukrajiny na auto pro plnění úkolu servisu na kolech pro opravy na nule, auto jsme přesunuli na západní Ukrajinu a bylo zapotřebí provést opravy a úpravy na práci.

Na Západní Ukrajině jsme na autě udělali tyto práce - výměnu motorového oleje, výměna převodového oleje a filtr, výměna prachovek ve vpředu a vzadu, doplnění oleje do zadního diferenciálu. Vyměnili jsme řemeny generátoru a posilovače řízení ( 2 kusy) + kladka, montáž řídící jednotky (použitá) na turbínu a čištění. 

Auto jede a startuje o mnoho lépe!

Protože auto dorazilo na UA později, než se plánovalo, nebyla T4 barevně upravena, změnu barvy na khaki se zhostila Vasylova manželka Alena. Potom jsme nechali udělat na valnik nástavbu pro plachtu. Jednalo se o svařenou konstrukci z ocelových jeklů. 

Následně jsme nechali vyrobit plachtu na míru. Natankovat a auto bylo připravené na cestu. T4 jsme pojmenovali Jirka na počest našeho kolegy, který nám hodně pomohl a pomáhá s publikací projektu. 

Děkujeme všem dárcům, kteří přispěli na tento vůz a jeho úpravy !!

Děkujeme klukům v servisu, Vasylově manželce Aleně a celému týmu, který se podílel na úpravě a přípravě vozu do práce !!