Předali jsme další offroad pickup do směru Záporoží pro 453. Samostatnou pěší jednotku

Příprava započala v ČR nákupem offroad pickupu L200, auto jsme převezli do Záporoží na přípravné práce na cestu a změnu barvy.

   

Díky pomoci organizace Brno pro Ukrajinu jsme přibalili zákopové svíčky a dvě maskovací sítě z ČR a dalších pět maskovacích sítí bylo vyrobeno ve školách v Záporoží.

   

Zveřejňuji oginální zprávu o cestě z FB Vasyla Andrishka, který cestu organizoval a osobně se účastnil:

Blahopřeji. Sláva Ukrajině!
"Nejsme unavení! "
Pomoc organizace "SOHTASH" byla doručena a převezena přímo z ruky do ruky, další "válečný kůň" do jednotky, kde "pracují " naši krajani.
Moc děkujeme všem, kteří přispívají k hromadění finančních prostředků na uzavření žádostí, které dostáváme od jednotek držících obranu na východě a jihu naší země. Zejména velké díky patří jméno Osíjs Зоkij zzso. F. Potushnyaka, město ICPO. Iršava, školní vesnice. Lukovo, tým Pomáháme Ukrajině nevládní organizace "Irshavs Úkí Rays", přátelé z České republiky, Užhorodu, Chmelnyckého a Vinnyckého.
Společně se posouváme k úplnému vítězství nad okupantem!
Obecně byly dodány sady náhradních gum, štikových lopat, maskovacích sítí (nasazujeme nepřetržitou výrobu), cukroví a mnoho dalšího přímo na přání směr Orihovo-Robotin. Cestou zpět nás odvezli SUV - na opravu motoru směr Kramatorsk.
Přátelé, aktuálně s ohledem na situaci, která je v jednotkách, s vaší pomocí uzavíráme žádosti o auta v pořadí jejich příjezdu z jednotek. Pro dnešní den máme další požadavky - po zpracování veškeré dokumentace dále pracujeme na jejich co nejrychlejší uzavření. Můžete jen sedět na gauči a čekat, až nepřítel padne, nebo můžete jakkoliv přispět k obraně země, a to výrazně urychlí likvidaci okupanta.
Všechno bude Ukrajina!
... již formujeme a rozšiřujeme poskytování pravidelné pomoci našim klukům a holkám- přidejte se.

Вітаю.Слава Україні!
" Ми не втомились!"
Днями ВОГ" СОХТАШ" було доставлено і  передано безпосередньо із рук в руки, чергового "бойового коня" до підрозділу де " працює" наш земляк . 
   Велика подяка всім хто долучається до акумуляції коштів для закриття запитів які ми отримуємо з підрозділів які тримають оборону на сході та півдні нашої країни. Зокрема велика подяка Осійський ЗЗСО ім.Ф.Потушняка, МЦПО м.Іршава, школа с.Луково, команді Pomáháme Ukrajině , ГО "Іршавські Промені" ,друзів з Чехії, Ужгорода, Хмельницького та Вінниці.
  Разом рухаємось до повної Перемоги над окупантом!
  Загалом було доставлено комплекти запасної резину, штикові лопати, маскувальні сітки ( ставимо на постійне виробництво), смаколики та багато іншого безпосередньо по запитам із напрямку Оріхово- Роботіне. На зворотньому шляху нами було забрано позашляховик - для ремонту двигуна з напрямку Краматорськ.
   Друзі , наразі враховуючи ситуацію яка є у підрозділів, з вашою допомогою закриваємо запити по авто в порядку їх надходження від підрозділів. На сьогодні маємо чергові запити - після оформлення всієї документації працюємо далі, щоб їх закривати якнайшвидше. Можна просто сидіти на дивані, і чекати коли ворог впаде, а можна долучитись в будь - який спосіб до оборони країни,і це значно пришвидшить утилізацію окупанта.
  Все буде Україна! 
...ми вже формуємо та розширюємо надання чергової допомоги для наших хлопців та дівчат- долучайтесь.

 

 

Ze srdce moc děkujeme všem dobrovolníkům a dárcům, kteří přispěli k této cestě a pomohli zajistit a doručit pomoc na jižní frontu ukrajinským obráncům, kteří brání svoji zem, ale také naše hodnoty, jakými jsou svoboda, právo na územní celistvost země, lidskost a solidarita se slabšími.

Vydržíme, protože je to nutné, protože chceme lepší svět pro naše děti.