Pokračujeme ve výrobě zákopových svíček společně s dětmi ze základní školy v Kunraticích.

Aktuální potřeby na frontě jsou sice jiné, nicméně my budeme na změnu počasí a potřeb připraveni, výrobu zákopových svíček jsme sice utlumili, ale pokračujeme.

Pokračuje také sbírka vosku, nechceme zopakovat nedostatečnost z loňského roku, máme domluvenu podporu společnosti Silgan Packaging, Nove Mesto na Slovensku ve věci zásobení plechovek z výroby a můj bratr Martin Riedl ze Švihova neustává v pomoci ve výrobě kartonu pro svíčky, abychom zůstali efektivní. 

Využili jsme nabídku pomoci dětí z Kunratické základní školy a připravili na zalití asi 800 zákopových svíček z toho jsme společně asi 120 ks zalili voskem.

      

     

Bohužel se nám odporouček zavařovací hrnec, pokud by se našla dobrá duše a pomohla by s pořízením nového, budeme vděční.

      

Jedná se o tento typ: Zavařovací hrnec na roztápění vosku

Děkujeme dětem a paní učitelkám za pomoc, bylo to moc příjemné a užitečně strávené odpoledne, domlouváme se na další spolupráci, sháníme postory pro výrobu maskovacích sítí, které jsou aktuálně na Ukrajině potřeba.

Obrázky dětí i zákopové svíčky od dětí z Kunratické základní školy jsme doručili vojákům na frontu.

   

Na platformě Donio probíhá naše sbírka na Offroad pickup, předem děkujeme za pomoc se sbírkou !

Potřebovali bychom pomoc doručit co nejdříve, půda v oblasti Časiv Jar je horká, čím dříve pomůžeme, tím větší váhu bude pomoc pro jednotky mít.

Předem moc děkujeme za podporu !

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Sláva Ukrajině! Hrdinům sláva!